Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRA hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Beszámoló a Magyar Gyógytornászok Társasága Reumatológiai Munkacsoportjának továbbképzéséről (2007. november 30.)
  [2008.03.09.] - MRA - Hírkategória: Általános
  Közel 60-an vettek részt azon a reumatológiai továbbképzésen, melyet a Magyar Gyógytornászok Társasága Reumatológiai Munkacsoportja és a Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány Mozgásszervi Önképzőköre rendezett november 30-án délután az Alapítvány földszinti termében
  Főleg gyógytornászok jöttek, de Dr Zahumenszky Zille főorvos asszony, a MRA Kuratóriumának alelnöke is megtisztelt minket jelenlétével.
  A megnyitón Rázsó Katalin, a MGYT Reumatológiai Munkacsoportja vezetője beszámolt arról, hogy a munkacsoport legaktívabb tagjai (10-15 fő) eddig milyen reumatológiai betegségek fizioterápiás protokollját készítették el, melyek olvashatóak a Társaság honlapján is www.gyogytornaszok.hu, a szakmai szabályok menüpont alatt. További protokollok készítésén dolgoznak.
  Jelenleg a különböző reumatológiai vizsgálati lapokat próbálják ki a gyakorlatban, mielőtt közreadnák őket. Időnként találkoznak is, de főképpen e-mailen keresztül tartják a kapcsolatot. Megköszönte a protokollok kidolgozásában részt vett kollégák munkáját.

  A program hat előadásból állt. Az előadók az ország különböző régióit képviselték: Budapest, Szeged, Győr, Pécs, Nyíregyháza. Ez is a munkacsoport tagjainak jó egymás közötti kommunikációját jelzi.

  A részvevők főleg budapestiek voltak, de jöttek vidékről is, többek között Szombathelyről, Ajkáról, Gyuláról és Kiskunhalasról.

  A kapcsolódó dokumentumban a programot és az előadások kivonatait olvashatják.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kedves Támogatónk!
Közhasznú Alapítványunk kéri, hogy tevékenységünket
(betegségismertetők, Reuma Híradó betegújság, oktatások) támogassák adójuk 1%-ának elajánlásával. Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot az MRA számára töltsék ki.

MRA Adószám: 19016443-2-41

REUMATOLÓGIA MINDENKINEK

Alapítványunk többirányú segítséget kíván nyújtani a reumatológiai betegségben szenvedő betegek számára. Ismeretterjesztő dokumentumainkért kattintson az alábbi gombra!

Ismeretterjesztő dokumentumaink

ESEMÉNYNAPTÁR

OKTATÁSI PROGRAMJAINK

A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány oktatási és diagnosztikus központjában továbbképzési előadássorozatokat szervez szakorvosok, szakorvosjelöltek és gyógytornászok részére.