Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Támogatás kérése

Kedves Támogatónk!

Kedves Támogatónk!

Közhasznú Alapítványunk kéri, hogy tevékenységünket támogassák adójuk (SzJA) 1%-ának felajánlásával. Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot az MRA számára töltsék ki. Az SzJA 1% felajánlásának jelenlegi módja: Az SzJA 1+1%-áról – függetlenül az szja-bevallás módjától – a bevallással együtt vagy külön is lehet rendelkezni.
A nyilatkozat legegyszerűbben elektronikusan nyújtható be: az SzJA webes felületén online kitöltve vagy az ÁNYK-ban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve vagy külön, a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével. Papíralapon is benyújtható postán vagy személyesen.
Bízunk benne, hogy a nehézkes procedúra ellenére Ön rendelkezni fog az 1%-ról.
Az Alapítványnak tett felajánlásokat megtiszteltetésnek vesszük, köszönettel fogadjuk. A felajánlott összeget a reumabetegek tájékoztatására fordítjuk és az előírt módon (honlapok és szakma folyóiratok) közzétesszük.

A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány
Adószám: 19016443-2-41

A felajánlásokért előre is köszönetünket fejezzük ki.

A Polgári törvénykönyv és a Civil törvény gazdasági rendelkezéseinek megfelelően kitűzött céljaink (betegellátás színvonalának emelése, reumatológiai szakmai módszertan) megvalósítását segítő egyéb támogatást is tudunk fogadni. Ezekhez kérjük az Önök, illetve hozzátartozóik, barátaik támogatását.

Számlaszámunk: 10200885-32620047-00000000.

Ha egyéb reumatológiai célra adományoznának támogatást, kérjük, hogy a cél megjelölésével küldjenek egy adományozói nyilatkozatot az MRA címére: 1023 Budapest Ürömi u 56.

Dr. Kecsmárik László
kuratóriumi elnök

REUMATOLÓGIA MINDENKINEK

Alapítványunk többirányú segítséget kíván nyújtani a reumatológiai betegségben szenvedő betegek számára.