Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRA hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Tájékoztató a Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány betegeket segítő tevékenységéről
  [2007.03.22.] - MRA - Hírkategória: Általános
  Kedves Kolléga/ Kolléganő!

  Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a magyar Reumatológusok Egyesülete által létrehozott Alapítvány (A Magyar Reumatológia Haladásáért " Alapítvány, 1023 Budapest, Ürömi u. 56.) segíteni szeretne a mozgásszervi problémákkal küzdő betegeknek. Több lehetőséget kínálunk:

  Betegtájékoztatás (reumatológiai betegségekről ismertető füzetek, betegújság, betegklubok) mellett igen kedvezményes áron magasszintű egyéni és csoportos gyógytornára van lehetőség.

  Az egyéni gyógytorna ambuláns ellátásban krónikus és akut mozgásszervi betegeknek.
  Amennyiben javasolja a gyógytornát, lehet jelentkezni az alábbi telefonokon időpont egyeztetésre és a részletek megbeszélésére.
  Hétfőtől péntekig az alapítványi telefonszámon: 326-3396, illetve gyógytornászainknál: 06-20-942-6233 és 06-20-436-8649 mobilszámokon.

  Lehetőség van frissítő, erősítő tornára is csontritkulásban szenvedő és mozgásszervi problémákkal "küszködő" idősödő korosztály számára.
  Az ingyenes csoportos gyógytorna szerdánként délután 15-16 óra illetve 16-17 óra között van. Érdeklődni, jelentkezni lehet a helyszínen a foglalkozások ideje alatt, vagy telefonon a 326-3396 illetve a 06-30-306-0760 számon.

  Reumatoid arthritises betegek számára külön csoportos foglalkozás szerdánként 11-12 óra között .

  Kérjük, terjessze lehetőségeinket kollégái között.

  Üdvözlettel:
  Dr. Merétey Katalin D.Sc.
  MRA megbízott képviselő

Vissza

Kedves Támogatónk!
Közhasznú Alapítványunk kéri, hogy tevékenységünket
(betegségismertetők, Reuma Híradó betegújság, oktatások) támogassák adójuk 1%-ának elajánlásával. Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot az MRA számára töltsék ki.

MRA Adószám: 19016443-2-41

REUMATOLÓGIA MINDENKINEK

Alapítványunk többirányú segítséget kíván nyújtani a reumatológiai betegségben szenvedő betegek számára. Ismeretterjesztő dokumentumainkért kattintson az alábbi gombra!

Ismeretterjesztő dokumentumaink

ESEMÉNYNAPTÁR

OKTATÁSI PROGRAMJAINK

A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány oktatási és diagnosztikus központjában továbbképzési előadássorozatokat szervez szakorvosok, szakorvosjelöltek és gyógytornászok részére.