Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRA hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Reumatológiai betegségben szenvedő betegek és családtagjaik kedvezményes üdültetése
  [2005.04.28.] - MRA - Hírkategória: Általános
  A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány a 2005. évre is biztosított pénzkeretet a Magyar Reumabetegek Egyesülete számára a reumatológiai betegségben szenvedő betegek és családtagjaik kedvezményes üdüléséhez.
  A Tiszántúli Református Egyházkerület üdülőközpontja, a berekfürdői „Megbékélés Háza" immár tizedik éve ajánlja fel nehezebben mozgó, segédeszközökkel közlekedő vendégek számára kialakított szobáit erre a célra. A közeli gyógyfürdő télen-nyáron üzemel, két gyógymedencéje van, 34 °C és 38 °C-os vize jódos-hidrogénkarbonátos ter¬málvíz. A szabadtéri strand és uszoda csak nyáron látogatható. Az orvosi javaslatra ked¬vezményesen igénybe vehető kezelések a következők: tangentor, súlyfürdő, masszázs, ultrahang, diadynamic, galván, iontoforézis.
  Az elhelyezés 2 vagy 3 ágyas szobákban történik, melyek egy része kerekesszékkel is igénybe vehető. Amennyiben több, mint egy családtagot kívánnak magukkal vinni, az önköltségi áron lehetséges.
  A beteg és egy kísérő családtagja által fizetendő napi hozzájárulás 600 Ft (8 év alatti gyer¬mek esetén 200 Ft, 12 éves korig 400 Ft). A második családtag által fizetendő önköltségi ár napi 4150 Ft. Ez a szállást és a háromszori étkezést foglalja magában, az utazás és a strand igénybevétele saját költségen történik. Előnyben szeretnénk részesíteni azokat a jelentkezőket, akik valamelyik betegklub vagy egyesület aktív tagjai. Jelentkezési lapok igényelhetők a reumatológus kollégák számára: Dr. Ortutay Judit, Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, 1023 Budapest, Frankéi Leó u. 25-29. Tel.: (06-1) 438-8321, E-mail: ortutay.judit@mail.orfi.hu Az igénybevehető időpontok május, augusztus, szeptember folyamán lesznek, a pontos adatokat a jelentkezési lapok tartalmazzák majd.
  Jelentkezési határidő (a kitöltött adatlapok visszaküldési határideje): 2005. április 30. Mivel az első üdülési időpont május 8-16. között van, kérjük az adminisztráció mielőbbi intézését.

Vissza

Kedves Támogatónk!
Közhasznú Alapítványunk kéri, hogy tevékenységünket
(betegségismertetők, Reuma Híradó betegújság, oktatások) támogassák adójuk 1%-ának elajánlásával. Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot az MRA számára töltsék ki.

MRA Adószám: 19016443-2-41

REUMATOLÓGIA MINDENKINEK

Alapítványunk többirányú segítséget kíván nyújtani a reumatológiai betegségben szenvedő betegek számára. Ismeretterjesztő dokumentumainkért kattintson az alábbi gombra!

Ismeretterjesztő dokumentumaink

ESEMÉNYNAPTÁR

OKTATÁSI PROGRAMJAINK

A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány oktatási és diagnosztikus központjában továbbképzési előadássorozatokat szervez szakorvosok, szakorvosjelöltek és gyógytornászok részére.