Jelige: A gyógyító mozgás.

 

Mindenkit levélben értesítettünk az eredményről, kivéve a CÖNE és Csodálatos gyógyítás jeligéjű pályázatok szerzőit, mert ők nem adták meg nevüket és lakcímüket. Ezúton szeretnénk értesíteni őket.

Nagy örömmel olvastuk a pályázatokat, melyekben nagyon szépen kifejtették saját élményeken, nehézségeken keresztül a mozgás fontosságát.

Alapítványunk elsősorban reumatológiai problémákkal foglalkozik: oktatással, folyóirat kiadással, ismeretterjesztő anyagok készítésével, de épületünkben rendszeres a gyógytorna lehetőség is. Célunk, hogy segítsük, értékeljük azokat, akik másra is gondolva és a mozgást fontosnak tartva e tevékenységbe másokat is bevonnak, és terjesztik azt, hogy a mozgás nagyon fontos. Az egészség értéke nagyon nagy, ezt azoknak nem kell mondani, akik ennek hiányát megtapasztalták. Jó lenne, ha környezetünkben mindnyájan felelősséggel képviselnénk ezt az előremutató szemléletet. Tennünk kell valamit az egészségünkért, rossz egészségi állapotunk javításáért. A mozgás lehetősége szinte mindenkinek rendelkezésére áll.

A pályamunkákat egy munkacsoport feldolgozza és a reumatológus orvosok őszi jubileumi kongresszusán be fogjuk mutatni azokat a következtetéseket, melyek tevékenységünk jövőjére vonatkoztathatók a pályázatokból. Köszönjük, hogy a pályázók így is segítik munkánkat. Ez az értékelő munka is megtekinthető lesz honlapunkon.

Reméljük, hogy sok olyan olvasója lesz a pályaamunkáknak, akik szintén fontosnak fogják tartani a mozgást és terjesztik ezt az elvet környezetükben. Az olvasáshoz jó szórakozást kívánunk!

Mozgásban a jövő kör.